mandag den 27. februar 2012

Madklub med hjemmelavet Rullekebab

Så blev det atter mandag, og efter jeg er flyttet til Aarhus, er det blevet til madklub-aften med de søde piger fra gymnasiet. I dag er det min tur til at lave mad og i modsætning til de foregående gange, har jeg haft meget svært ved at finde ud af hvad jeg skal lave i aften. Derfor er jeg stadig heller ikke sikker på om det bliver et hit med hjemmelavet rullekebab, men det må tiden vise.

RulleKebab:
3 pers.

400 g Oksekød i små fine stykker. Jeg bruger det jeg kunne finde i fryseren som denne gang er et stykke mørbrad
Olie
Salt + peber og diverse krydderier

Her kan man stege kødet direkte, eller lade det ligge et stykke tid og marinere med olien og krydderierne

6 fladbrød (jeg brugte Totilas med hvidløg fra Kohberg)

Iceberg salat
Cherry tomater
Agurk
Advokado
Rød Peber

Dressing:
2 dl 9% creme fraice
200 g feta ost (helst dem der er i tern da de er hårdere i konsistensen)
2 fed hvidløg
salt

Kødet lynsteges på panden
Grøntsagerne snittes i stave/kvarte/fint
Dressingen blandes og fetaen moses let med en gaffel

Brødene varmes og smøres med dressing, hvorefter man fylder dem efter behag.

Og her dagen efter kan jeg afsløre at de smager fantastisk godt i forhold til hvor lette og hurtige de er at lave.

1 kommentar:

  1. Det blev de bedste rullekebab jeg nogensinde har smagt :) Tak for lækker mad søde Line :)

    SvarSlet