Der findes mange frosne varianter, nogle bedre end andre, det lærer man hurtigt. Men som så meget andet er de bedst når de bliver lavet fra bunden.
Opskrift:
6 kyllinge vinger
2 tsk røget paprika
2 tsk hvidløg
2 tsk cayenne peber
2 tsk fint salt
1½ tsk bagepulver
Vingerne deles i ledene så man får to stykker vinge. Krydderierne blandes (paprika, hvidløg, cayenne og salt) og ca halvdelen drysses på vingerne og det hele puttes i en pose for at få fordelt blandingen hele vejen rundt. Lad dem gerne hvile en times tid på køl inden de skal i ovnen.
Herefter vendes de med resten af krydderblandingen som også tilsættes bagepulver. Vingerne lægges på en bradepande med skindsiden op. De skal steges i ovnen ved 200 grader i 30-40 min til de er gyldne og skindet er crispet op
De serveres med bbq sauce og gerne lidt hvid dressing med blue cheese eller hvidløg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar