Det er vigtigt at få pisket grunddejen luftig og det tager altså lidt tid, ellers er det en hurtig og let kage at lave...
Ca 25 stk
250 g. god smør
250 g. sukker
100 g. rørsukker
1 æg
1 tsk. vaniljeessens
225 g. mel
11/2 tsk. fint salt
1/2 tsk. bagepulver
1/4 tsk. natron
10 dl. Cornflakes
100 g. hakket chokolade
250 g. sukker
100 g. rørsukker
1 æg
1 tsk. vaniljeessens
225 g. mel
11/2 tsk. fint salt
1/2 tsk. bagepulver
1/4 tsk. natron
10 dl. Cornflakes
100 g. hakket chokolade
3 dl. mini marshmallows
Smør og sukker piskes i 3-4 min, æg og vanilje tilsættes og blandingen piskes i yderligere 7-10 min til den er luftig og let.
Mel blandes med salt, natron og bagepulver og det piskes let i dejen.
Cornflakes knuses og piskes i dejen med chokolade og skumfiduser til den er godt blandet.
Dejen fordeles i kugler og sættes på køl minimum 1 time eller på frost ca 1/2 time. De sættes på en bageplade (jeg kunne have 10 pr plade) og bages ca 15 min ved 180 grader.
De skal selvfølgelig opbevares i en lufttæt boks - hvis der er nogen tibage ;)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar